stiri

Samsung Galaxy Note 3 ar putea veni cu chipset Snapdragon 800

Samsung GALAXY Note II

Industria dispozitivelor mobile este strâns legată de disponibilitatea chipseturilor performante. Cele mai noi arhitecturi integrate în chipseturile Qualcomm, NVIDIA sau mai nou Intel, așteaptă să fie înglobate în noile produse. Dacă piața abundă în tablete și telefoane, nu același lucru se poate spune și despre piața chipseturilor de top. În fiecare an sunt disponibile câteva modele ce vor fi folosite de marii producători. Spre exemplu, în a doua parte a acestui an veți găsi tablete cu chipset NVIDIA Tegra 4 sub marcă Samsung, HP, ASUS, ș.a.m.d. În esență, hardware-ul intern va fi similar într-o proporție ridicată, singurele diferențe notabile fiind la exterior.

Noua tabletă Samsung Galaxy Note 3, ce va fi lansată în următoarele luni ar putea veni cu chipsetul Qualcomm Snapdragon 800. Zvonurile care circulau pe site-urile de știri vorbeau până acum de chipsetul Samsung Exynos Octa 5, cu opt nuclee însă acest lucru nu s-a confirmat. Nu ar fi exclus ca Samsung să ofere mai multe variante ale acestui produs, atât cu chipset Exynos Octa 5, cât și cu chipset Snapdragon 800. Această situație a mai fost întâlnită și în cazul smartphone-ului Galaxy S4.

Celelalte module hardware așteptate de fani sunt: cameră video de 13 megapixeli cu OIS (Optical Image Stabilization), ecran cu diagonala de 6.3 inci și 3GB RAM.

Samsung GALAXY Note II

Samsung GALAXY Note II

To Top

Citește articolul precedent:
Vânzările de tablete le vor depăși pe cele de PC-uri

Vânzările de tablete le vor depăși pe cele de PC-uri în anul 2015. Raportul publicat săptămâna aceasta de IDC indică...

Închide