stiri

Samsung Galaxy Note 3 Neo și Note 3 Neo LTE+ au fost prezentate oficial

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung Galaxy Note 3 Neo și Note 3 Neo LTE+ au fost prezentate oficial de Samsung Polonia. Noul phablet oferă o experiență asemănătoare cu cea a modelului inițial dar la un preț ceva mai mic. Comparativ cu modelul Galaxy Note 3, Neo are dimensiuni mai mici și o greutate similară. Din punct de vedere al design-ului, cele două modele sunt foarte asemănătoare prezentând aceeași carcasă din plastic ce imită pielea.

Diferențele dintre cele două sunt evidențiate atunci când aduce în discuție structura hardware. Samsung Galaxy Note 3 Neo afișează un ecran de 5.5 inci, mai mic decât cel al primului model, cu rezoluția de numai 720p. Camera principală are o rezoluție de 8 megapixeli și poate filma clipuri 1080p.

Galaxy Note 3 dispune de cameră de 13 megapixeli care poate prelua clipuri la rezoluție 4K. Chipset-ul noului model Note 3 Neo LTE+ integrează șase nuclee dintre care două sunt Cortex-A15 la 1.7GHz iar celelalte patru sunt Cortex A7 la 1.3GHz. Utilizatorii versiunii Galaxy Note 3 Neo fără LTE+ vor trebui să se mulțumească cu un chipset quad-core.

Ambele modele Samsung Galaxy Note 3 Neorulează Android 4.3 Jelly Bean.

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Update: Samsung Galaxy Note 3 Neo LTE+ se vinde în Germania cu 530 de euro în timp ce versiunea simplă, Galaxy Note 3 Neo, are un preț 499 euro.

To Top

Citește articolul precedent:
Motorola Moto X în mâinile lui Eric Schmid.
Lenovo a cumpărat Motorola Mobility de la Google

Lenovo dă o nouă lovitură și cumpără Motorola Mobility de la Google. Gigantul chinez va plăti 2,91 miliarde de dolari...

Închide