stiri

Samsung Galaxy Note 4 trece pe la AnTuTu

Samsung Galaxy Note 4 în AnTuTu

Ambele versiuni Samsung Galaxy Note 4 au făcut un test în AnTuTu, ocazie cu care putem să vedem mai clar specificațiile acestora cu puțin timp înainte de IFA. Galaxy Note 4 este un model de top care oferă utilizatorilor cele mai bune chipset-uri ale momentului: Qualcomm Snapdragon 805 și Exynos 5433.

Galaxy S5 LTE-A este primul dispozitiv mobil dotat cu Qualcomm Snapdragon 805. Cele patru nuclee Krait 450 la 2.5GHz și grafica Adreno 420 pun în mișcare orice aplicație grafică, oricât de complexă ar fi. Chipsetul Exynos 5433 este bazat pe arhitectura Cortex-A5x pe 64 biți, de la ARM. Acesta înglobează patru nuclee Cortex-A53 la 1.3GHz, cu un consum redus de energie și patru nuclee Cortex-A57 la frecvență înaltă. Alături de acestea este inclusă grafica Mali-T760.

Cele două versiuni Samsung Galaxy Note 4 dispun de un ecran Super AMOLED cu diagonala de 4.7 inci și rezoluție QHD. În timpul testului, tabletele au rulat sistemul de operare Android 4.4.3. Cele două modele au la dispoziție 3GB memorie RAM și 32GB pentru stocarea datelor. Ambele integrează modemurile LTE Cat. 6.

Samsung Galaxy Note 4 în AnTuTu

Samsung Galaxy Note 4 în AnTuTu

Samsung Galaxy Note 4 în AnTuTu

Samsung Galaxy Note 4 în AnTuTu

To Top

Citește articolul precedent:
Cum să te joci și să câștigi un BMW!

În perioada Campionatului Mondial de Fotbal, emag ne invită la joc. Cei care participă la campionatul emag au șansa de...

Închide