Samsung Galaxy Note II va fi prezentat pe 15 august

| |

Evenimentul de lansare pentru noul Samsung Galaxy Note II va avea loc în data de 15 august, compania coreeană trimițând invitațiile către cei va influenți jurnalisti IT. Noul model va fi mai subțire și mai ușor decât actuala generație iar înălțimea acestuia va crește pentru a permite o mai bună prindere.

În momentul de față se cunosc puține detaliile sigure despre noul echipament însă specificațiile hardware vor apărea pe măsură ce se apropie evenimentul de lansare. Rămân însă unele întrebări cu privire la noul produs.

Oare Galaxy Note II va folosi un chipset Qualcomm Snapdragon S4 Pro (APQ8064) despre care am scris ieri? Samsung va opta pentru un model mai îngust care să fie mai ușor de ținut în mână? Ce fel de ecran va folosi noul Galaxy Note II?

Răspuns la aceste întrebări vor primi cu siguranță în data de 15 august.

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note

Sursa: BGR

Samsung Galaxy Note II va fi prezentat pe 15 august, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!