stiri

Samsung Galaxy Premier mai accesibil

GALAXY Premier GT-i9260

Samsung Galaxy Premier (GT-i9260) a fost într-un final anunțat, după mai multe zvonuri și informații neconfirmate. Galaxy Premier vine să umple un gol lăsat în categoria mainstream, poziționându-se ca un S III accesibil. De altfel, telefonul este destinat Europei de Est, zona mai săracă a bătrânului continent.

Samsung Galaxy Premier cu ecran de 4.65 inci

Samsung Galaxy Premier beneficiază de un ecran SuperAMOLED de 4.65 inci, cu rezoluția de 1280×720 pixeli. În spatele acestuia stă un procesor Texas Instruments OMAP 4, ce funcționează la frecvența de 1.5GHz. Memoria RAM cuantifică 1GB iar spațiu de stocare se ridică la 16GB. Spre deosebire de produsele Nexus, Galaxy Premier dispune de un slot pentru carduri microSD. Imaginile sunt preluate de o cameră principală de 8 megapixeli sau de o cameră frontală de 1.9 megapixeli.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean peste care a fost instalată ultima versiune a interfeței grafice TouchWiz.
Samsung Galaxy Premier va fi disponibil din luna noiembrie la prețul de 679 de dolari. După cum se prezintă lucrurile pe piața mobile, acest preț nu va sta prea mult în picioare.

GALAXY Premier GT-i9260

Samsung GALAXY Premier GT-i9260

To Top

Citește articolul precedent:
Zombie Driver
Zombie Driver prin oraș

O plimbare cu mașina pe bulevardele din București sau o sesiune de gaming în Zombie Driver ar putea să aibă...

Închide