Samsung Galaxy S II primeste un pret si o data de lansare

| |

Samsung Galaxy S II primește o dată de lansare și un preț ce ar putea atrage unii clienți potenți din punct de vedere financiar. Noul terminal dual-core a apărut pe site-ul Play.co.uk alături de o serie de informații tehnice. Magazinul virtual, care acceptă deja precomenzi pentru telefon, va începe livrările din 31 martie la prețul de 599.99 de lire sterline.

Prețurile afișate cu mult timp înaintea lansării oficiale pot fi uneori imprecise însă 599 de lire sterline pare o sumă destul de apropiată de realitate. Galaxy S II are un preț puțin mai mare decât cel al modelelor single core oferite de alți producători însă beneficiază de o dotare tehnică net superioară.

Samsung Galaxy S II integrează un ecran capacitiv Super AMOLED Plus cu rezoluția de 480×800 pixeli și diagonala de 4.3 inci, procesor dual-core, 1GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare la care se adaugă un slot pentru carduri microSD și un modul Wi-Fi b/g/n. Cele două camere video, una amplasată frontal și cealaltă în partea din spate a terminalului dispun de o rezoluție de 2, respectiv 8 megapixeli.

Galaxy S II va rula sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread în momentul lansării în acest fel utilizatorul putând să profite din plin de performanțele hardware-ului. Chiar dacă toate aceste module electronice necesită o baterie de 1650mAh, greutatea aparatului nu depășește 116 grame.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

3 Comentarii pentru “Samsung Galaxy S II primeste un pret si o data de lansare”

  1. vlad ababei gladiatorul

    ma cheama vlad sunt din iasi si in viata mea nam mai vazut asa minune si frumusete de telefon .poti sa faci tot ce vrei cu el sau ea poti sa gatesti ,iti face patul , te scoala dimineata si iti face de mancare.trimitetimi parerile voastre pe id ]|||||||| toate fetele de fita sa contacteze pe mess
    sunt lucrat la sala :D:D :* sunt frumos si translucid si am mare succes la agatat….vorbitimi pe mess daca va simtiti singure!!va sunt alaturi mde piept!!:*:*:*:

  2. concluzia este ca acest smartphone nu are concurenta! Este un gadget complet si complex! Matura orice Iphone 4; HTC Desire S, Google Nexus S si Sony Ericsson X! Momentan este cel mai tare!

  3. bai da e f f misto; mi l-am luat si eu; se misca rapid; meniul este super intuitiv; ecranul de exceptie…totul la superlativ…procesor…videocall DAR la autonomie sta f f prost; gen in 6 ore daca indraznesti sa iti lasi wi-fi deschis…ramai fara baterie original; cred ca ecranul consuma f mult!

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!