stiri

Samsung Galaxy S II primeste un pret si o data de lansare

Samsung Galaxy S II primește o dată de lansare și un preț ce ar putea atrage unii clienți potenți din punct de vedere financiar. Noul terminal dual-core a apărut pe site-ul Play.co.uk alături de o serie de informații tehnice. Magazinul virtual, care acceptă deja precomenzi pentru telefon, va începe livrările din 31 martie la prețul de 599.99 de lire sterline.

Prețurile afișate cu mult timp înaintea lansării oficiale pot fi uneori imprecise însă 599 de lire sterline pare o sumă destul de apropiată de realitate. Galaxy S II are un preț puțin mai mare decât cel al modelelor single core oferite de alți producători însă beneficiază de o dotare tehnică net superioară.

Samsung Galaxy S II integrează un ecran capacitiv Super AMOLED Plus cu rezoluția de 480×800 pixeli și diagonala de 4.3 inci, procesor dual-core, 1GB memorie RAM, 32GB spațiu de stocare la care se adaugă un slot pentru carduri microSD și un modul Wi-Fi b/g/n. Cele două camere video, una amplasată frontal și cealaltă în partea din spate a terminalului dispun de o rezoluție de 2, respectiv 8 megapixeli.

Galaxy S II va rula sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread în momentul lansării în acest fel utilizatorul putând să profite din plin de performanțele hardware-ului. Chiar dacă toate aceste module electronice necesită o baterie de 1650mAh, greutatea aparatului nu depășește 116 grame.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Desire, Desire HD și Desire Z vor trece la Gingerbread

HTC a confirmat că Android 2.3 Gingerbread va fi instalat pe telefoanele Desire, Desire HD și Desire Z în al...

Închide