Samsung Galaxy S III – primele specificații

| |

Primele detalii despre noul smartphone Samsung Galaxy S III au apărut pe site-ul phandroid.com. Specificațiile sunt surprinzătoare și nu putem să nu remarcăm dorința celor de la Samsung de a se impune în fața Apple.

Samsung Galaxy S III are la bază chipsetul Exynos 4212 tactat la 1.8GHz, 2GB memorie RAM și un ecran Super AMOLED Plus HD de 4.6 inci. Camera video 12 megapixeli cu senzorul W750 BSI CMOS completează specificațiile de top ale telefonului.

Smartphone-ul va fi echipat cu noul sistem de operare Android Ice Cream Sandwich. Informațiile scurse pe internet nu sunt confirmate oficial existând posibilitatea ca acestea să nu fie tocmai corecte. Un lucru este însă clar, Samsung pregătește deja noul terminal iar acesta va fi cel mai performant din lume.
Samsung galaxy S III spec

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!