Samsung Galaxy S III costă 299 de euro la Orange

| |

Orange afișează pe site-ul propriu oferta pentru noul Samsung Galaxy S III. Clienții pot comanda noul terminal începând cu 7 mai, la abonament sau la liber, însă livrările se vor face începând cu 30 mai.

Telefonul poate fi achiziţionat la preţuri începând cu 299 euro (TVA inclus), ofertă valabilă împreună cu un abonament Panteră 21 şi opţiunea My Smartphone 15 pe 2 ani. Samsung Galaxy S III va fi disponibil în ambele culori, alb şi albastru. Fără contract, prețul noului Samsung Galaxy S III ajunge la 621.24 Euro (cu TVA inclus).

Ce spune Orange despre telefon pe site-ul www.orange.ro.

„Lasa-te surprins de noul telefon Samsung GALAXY S III. Dotat cu functii uimitoare care il mentin activ atunci cand este privit sau care te ajuta sa afli totul despre prietenii tai, este proiectat special pentru nevoile tale. Samsung GALAXY S III nu este doar un telefon inteligent, ci iti indeplineste dorintele atunci cand ai nevoie.”

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III costă 299 de euro la Orange, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

4 Comentarii pentru “Samsung Galaxy S III costă 299 de euro la Orange”

  1. De banii astia imi iau o tableta k lumea! :))

  2. Comparabil cu iPhone pretul nu este mare pentru ce se doreste a fi cel mai tare smartphone de la Samsung si aici ma refer la pretul intreg. Nu stiu voi dar mie nu prea imi place forma lui, mi-ar fi placut sa fi adoptat una similara cu cea a lui Galaxy Nexus si cu o imbinare mai placuta intre carcasa si display. Asa arata de parca e trantit display-ul ala in mijlocul carcasei. Despre dotari si functionalitati nu as avea nimic de comentat chiar sunt interesante si pot sa zic binevenite.

  3. E un telefon foarte scump care momentan nu isi merita bani. Mai asteptam, peste 2 luni s-ar putea sa fie cu 100 de euro mai ieftin

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!