Samsung Galaxy S IV ar putea veni din februarie

| |

Samsung Electronics ar putea lansa noul Galaxy S IV (S4) în luna februarie la Mobile World Congress 2013. Zvonul apărut în presa internațională este pornit de la declarațiile unor oficiali ai companiei făcute duminică pentru ziarul The Korea Times.

Samsung ar putea prezenta telefonul Galaxy S 4 la Barcelona iar peste o lună terminalul să fie deja pe piață pentru a prinde perioada sărbătorilor pascale.
Samsung Galaxy S 4 ar putea dispune de procesoare mai puternice, un ecran cu densitate mai mare și încărcare wireless. Coreenii continuă să-și actualizeze gama de modele oferind cele mai noi tehnologii. Lupta cu Apple pentru segmentul high-end se desfășoară cu o viteză amețitoare iar Samsung profită de capacitățile sale de producție net superioare companiei cu sediul în Palo Alto.

Samsung a vândut 20 de milioane de Galaxy S III în numai 3 luni de la lansare iar cifrele sunt promițătoare în continuare.
Contactați de ziariștii de la ZDnet.com, oficialii Samsung au declarat că nu comentează zvonurile și speculațiile.

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S IV ar putea veni din februarie, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!