Samsung Galaxy S Mini?

| |

Pe internet au apărut câteva fotografii ce înfățișează un nou terminal Samsung ce ar putea fi promovat sub numele de Galaxy S Mini. Telefonul din imaginile de mai jos beneficiază de un ecran sensibil la atingere cu diagonala de 3.5 inci (cel mai probabil din seria AMOLED), cameră foto de 5 megapixeli, Wi-Fi, Bluetooth 3,0, microUSB și slot pentru carduri microSD.

Procesorul menționat în lista de specificații este un Qualcomm MSM7227. Viitorul S5830 rulează sistemul de operare Android 2.2 Froyo iar până în vară ar putea beneficia de un update la Android 2.3 Gingerbread.

Samsung S5830 ar putea fi prezent în cadrul MWC (Mobile World Congress) în perioada 14-17 februarie 2011. Mai multe fotografii pe Samfirmware.com.

Samsung Galaxy S Mini?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

7 Comentarii pentru “Samsung Galaxy S Mini?”

  1. Ciudat…parca seamana cu samsung galaxy ace :)

    • Da, e Samsung Galaxy Ace. Dupa cum vezi stirea e scrisa in luna ianuarie, cu putin timp inainte de aparitia oficiala a telefonului, atunci cand informatiile sunt preluate din diverse surse. Din acest motiv e pus si semnul intrebarii in titlu.

  2. Galaxy Mini este mult mai fain; Mi l-am luat si eu si intrasem sa vad daca are casti; ca al meu a venit fara; Este stralucitor’ il am pe alb; arata foarte foarte bine; nu iti scapa din mana; are un fel de grip pe spate si se tine foarte bine in palma; ai peste 100.000 de aplicatii in Android Market; ai acces la retelele sociale! A fost un deal bun! Noroc cu tata…

    • Si pe noi ne bucura sistemul de operare Android cu aplicatiile sale gratuite. Sa te bucuri de telefon si sa ai grija de el. Numai bine!

  3. rezolutia e cam mica…si browserul nu are suport flash…in rest e ok!

  4. merge sa instalezi 2.3 pe el? are optiune de HD? ms

  5. am instalat si eu androidu 2.3. Nu vad mari diferente (mie mi-a sters toate aplicatiile instalate). Ce nu-mi place e ca daca apas lung butonul de inchis nu imi mai apare optiunea de activare/dezactivare mod date. Ocupa si mai multa memorie.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!