stiri

Samsung Galaxy S5 – primele fotografii și specificații

Samsung Galaxy S5

Noul Samsung Galaxy S5 se dezvăluie puțin câte puțin. Prin procedee necunoscute publicului larg, primele fotografii cu Galaxy S5 au ajuns pe internet. Mai mult, avem și o fotografie cu ambalajul telefonului, care lasă să se vadă negru pe alb specificațiile terminalului.

Ambalajul cu specificațiile modelului Galaxy S5

Ambalajul cu specificațiile modelului Galaxy S5

Specificații Samsung Galaxy S5

Chipset-ul din interiorul noului model are patru nuclee setate să lucreze la frecvența de 2.5GHz. Cel mai probabil acest chipset este un Snapdragon 800 cu nuclee Krait 400 la 2.46GHz. Memoria RAM, ce numără acum 3GB, va satisface orice aplicație pretențioasă.

Ecranul lui Samsung Galaxy S5

Samsung a ales un ecran de tip PenTile Super AMOLED, fără ramă, cu diagonala de 5.25 inci și rezoluție 2560 x 1600 pixeli. În acest caz densitatea pixelilor ajunge la 560ppi, generând cea mai clară imagine disponibilă pe un produs actual. Camera foto principală va avea rezoluția de 20 megapixeli iar bateria va oferi 3.000mAh pentru a pune în funcțiune mica uzină coreeană.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5

Galaxy S5 va rula sistemul de operare Android 4.4 KitKat cu aplicațiile specifice terminalelor Samsung. Evenimentul de prezentare al noului telefon va fi organizat în data de 24 februarie la Barcelona.

Update:
Vezi ofertele pentru Samsung Galaxy S5.(1)
Vezi ofertele pentru Samsung Galaxy S5.(2)

Samsung Galaxy S5 - primele fotografii și specificații, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Zenfone 4
Zenfone ar putea fi pe piața românească în luna martie

Asustek Computer, sau mai simplu simplu ASUS, dorește o felie cât mai mare din piața telefoanelor inteligente. Cele trei modele...

Închide