Samsung Galaxy S6 ar putea avea o variantă Edge

| |

Sammobile publică un articol în care ne oferă detalii despre noul Galaxy S6. Samsung dorește crearea unui model de excepție, care să înregistreze același succes de vânzări pe care l-au avut Galaxy S3 (vezi review) și Galaxy S6. Dezvoltarea noului proiect se desfășoară sub denumire de Project Zero, nume de sugerează importanța acestui model în portofoliul coreenilor.

Alături de Galaxy S6, Samsung ar putea lansa un model secundar numit Galaxy S6 Edge ce va dispune de un ecran curbat spre marginile laterale. Redactorii de la Sammobile spun că e prea devreme pentru a anticipa specificațiile tehnice ale acestor modele însă, informațiile vehiculate vorbesc despre un ecran Quad HD (2560×1440), procesor Exynos 7420/Snapdragon 810 pe 64 biți, cameră foto de 16 sau 20 megapixeli și memorie flash de până la 128GB.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!