Samsung Galaxy S6 poate fi comandat în România

| |

Samsung România va lansa marți, 17 martie, noul telefon Galaxy S6. În cadrul evenimentului din București vor fi prezenți Colin Wright, blogger, speaker TEDx, și Cristian Onețiu, life coach, autor și antreprenor.

Samsung Galaxy S6 a fost prezentat recent la Mobile World Congress în Barcelona și va intra curând pe piețele din întreaga lume. În România telefonul va fi adus atât pe canale oficiale cât și pe canale gri, unul dintre magazinele online românești anunțându-și deja oferta.

Samsung Galaxy S6 64GB LTE 4G AURIU costă 3800 de lei la quickmobile.ro, livrările urmând a fi efectuate atunci când telefonul va intra în stoc. Emag va accepta precomenzi din data de 18 martie, imediat după conferința Samsung iar magazinul Domo vine și el cu o ofertă ce se încadrează în tendințe.

Puteți afla mai multe despre Samsung Galaxy S6 urmând linkul acesta.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 poate fi comandat în România, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Un comentariu pentru “Samsung Galaxy S6 poate fi comandat în România”

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!