stiri

Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile de astăzi în magazine

Samsung Galaxy S8

Samsung Electronics anunțat astăzi disponibilitatea în magazine a celor mai noi smartphone-uri premium Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8+.
Cu o multitudine de aplicații noi, dar și cu ecranul Infinity Display ce oferă o experiență de vizionare fără precedent, acestea stabilesc noi standarde de funcționalitate și utilizare, oferind accesul la o galaxie de posibilități.

Designul ergonomic, fără butoane sau margini dure, asigură utilizarea ușoară a smartphone-urilor Galaxy S8, cu diagonală de 5,8 inci, și Galaxy S8+ cu diagonală de 6,2 inci. Smartphone-ul este acoperit de sticlă Corning® Gorilla® Glass 5 atât pe partea frontală, cât și pe partea din spate, asigurând durabilitatea și finisajul la standarde înalte de calitate.

Noul Galaxy S8 este echipat cu o cameră frontală avansată de 8MP F1.7 cu funcția smart autofocus. Camera principală de 12MP F1.7 cu tehnologie dual-pixel oferă rezultate spectaculoase chiar și în condiții de luminozitate scăzută, zoom și fotografii anti-blur, având procesare îmbunătățită a imaginilor.

Echilibrând puterea de procesare a lui Galaxy S8 cu productivitatea îmbunătățită, Samsung DeX reprezintă o soluție unică ce transformă smartphone-ul într-un desktop, oferind o experiență sigură de tip desktop. Totodată, noile smartphone-uri dispun de asistentul inteligent Bixby, de sistemul de management al dispozitivelor IoT Samsung Connect, dar și de suita Samsung Health.

Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile de astăzi în România în culorile Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Allview X4 Soul mini
Allview a alansat smartphone-ul X4 Soul mini

Allview a alansat smartphone-ul X4 Soul mini, cel mai accesibil dispozitiv din această serie. Telefonul X4 Soul mini are design...

Închide