stiri

Samsung Galaxy S8 va intra în teste la începutul anului viitor

Samsung își concentrează toate eforturile spre dezvoltare noii generații Galaxy S8, la scurt timp după problemele avute cu Note 7. Noul telefon ar putea fi prezentat publicului în primăvara anului viitor, testele fiind de această dată mai riguroase.

Producția primelor exemplare s-ar putea face în luna ianuarie a anului viitor, după care va urma partea de testare, care s-ar încheia numai atunci când inginerii de la Samsung ar fi convinsși de calitatea produsului lor.

Samsung Galaxy S8 trebuie să facă uitate toate problemele pe care le-a avut Note 7, dar și să convingă publiculul ce preferă acest tip de portabile. Diagonala viitorului S8 ar putea rămâne la 5.1 inci, ecranul ocupând nu mai puțin de 90% din întreaga suprafață frontală. Samsung ar putea alege trei camere video pentru noul telefon, două fiind destinate pentru o mai bună focalizare în profunzime a imaginii. Informațiile scurse până acum pe internet sunt simple speculații pe baza tehnologiilor de top disponibile pe piață, însă o parte dintre acestea s-ar putea confirma dat fiind faptul că S8 reprezintă „nava amiral a flotei Samsung”.

Camere foto Samsung Galaxy S8 (speculatie)

Camere foto Samsung Galaxy S8 (speculatie)

To Top

Citește articolul precedent:
GM5
GM 5 este din start un Android One cu Nougat

Telefoanele din seria Android One își propun să aducă sistemul de operare Google în țările din lumea a treia. Telefoanele...

Închide