stiri

Samsung GALAXY Tab 10.1 – demonstrație oficială (video)

Samsung GALAXY Tab 10.1

Tableta Samsung GALAXY Tab 10.1 a fost prezentată oficial în clipul video HD de mai jos. Demonstrația arată cum se poate personaliza  Honeycomb 3.1 pe GALAXY Tab 10.1 și cât de ușor răspund ecranul și tableta la comenzile tactile. Samsung insistă asupra interfeței Touchwiz UX – un live panel care permite să adaugi pe ecran aplicații, widget-uri, shortcut-uri, mesaje și feed-uri din rețelele sociale. Toate acestea pot fi aranjate după bunul plac și actualizate în timp real direct pe ecran fără intervenția ta.

Samsung GALAXY Tab 10.1

MiniApps este soluția pentru multitasking, pentru a rula în paralel mai multe aplicații pe tabletă. E vorba de 6 mini aplicații pe care le poți alege să lucreze în ferestre separate în timp ce operezi tableta în alte scopuri.

Google Maps, YouTube, verificarea mesajelor Gmail în stil PC și modul în care treci de la o aplicație curentă la alta sunt alte aspecte prezentate în clipul video GALAXY Tab 10.1. Tableta are un procesor Dual Core tactat la 1GHz, HSPA+, rezoluție WXGA (1280×800 pixeli) pe 10.1″, elemente care îi dau curaj în scenarii multimedia, cum ar fi urmărirea unui film HD în deplasare. Ca un plus, Samsung a plasat câte un difuzor individual pe fiecare lățime a tabletei pentru a obține un sunet cu efect surround.

Pentru browsing, suportul HSPA+ se va face simțit prin viteze de până la 21Mbps, bineînțeles în orașele în care există o astfel de rețeaua mobilă.

Samsung GALAXY Tab 10.1 – Demo Video

Samsung GALAXY Tab 10.1 – Galerie foto

Samsung GALAXY Tab 10.1 - demonstrație oficială (video), 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Opera
Opera Mobile 11.1 si Opera Mini 6.1 – doua browsere asemanatoare cu abordari diferite

Opera este unul dintre cele mai importante browsere pentru sistemul de operare Android, alături de Dolphin și Skyfire. Ultimele versiuni...

Închide