Samsung Galaxy Tab 2 10.1 & Galaxy Note 10.1 la MWC 2012

| |

Samsung a prezentat un nou produs din familia Galaxy Tab în prima zi de Mobile World Congress 2012 și ne așteptăm să vedem și Galaxy Note 10.1 în următoarele zile.

Galaxy Tab 2 10.1 vine cu unele îmbunătățiri față de predecesorul său, cel mai bine primit fiind slot-ul pentru card Micro SD. În plus, aceasta este prima tabletă Samsung de 10 inci care rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Samsung Galaxy Note 10.1 MWC 2012

Galaxy Note 10.1 va fi și el lansat în cadrul evenimentului de la Barcelona. Dimensiunea dispozitivului de data aceasta îl încadrează fără îndoilă în categoria tabletelor.  Diferența sesizabilă între Galaxy Note și Galaxy Tab este că primul vine cu un S Pen (care este, în fond, un stylus) și permite rularea aplicațiilor în mod multiscreen (adică în ferestre, pe același ecran).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!