stiri

Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus

Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus

Samsung efectuează aduce ceva nou pentru a păstra atenția publicului asupra tabletelor cu diagonala de 7 inci. Procesorul dual-core este tactat la 1.2 GHz iar memoria RAM cuantifică 1GB. Având un ecran cu diagonala de 7 inci, GALAXY Tab 7.0 Plus oferă portabilitate sporită, cântărind doar 345g și având o grosime de numai 9,96 mm.

Samsung livrează tableta cu ultima ultima versiune Android 3.2 (Honeycomb) care oferă o serie de avantaje evidente comparativ cu variantele mai vechi. Spre exemplu, utilizatorii pot rula filmele stocate pe un mediu extern cum ar fi un stick USB fără a le mai copia în memoria tabletei. Navigarea pe Internet este acum mai rapidă, datorită suportului Adobe Flash și conectivității HSPA+, ce oferă o viteză de până la 3 ori mai mare decât o conexiune HSPA convențională.

Samsung a fost prima companie care a lansat o tabletă de 7 inci odată cu GALAXY Tab, prezentată la IFA anul trecut, un dispozitiv care a marcat un pas important în industrie. Continuând succesul predecesorului său, noul model GALAXY Tab 7.0 Plus dispune de portabilitate sporită, productivitate îmbunătățită și de o experiență multimedia mai vie,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al diviziei Samsung Mobile Communications.

Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus va fi disponibil întâi în Indonezia și în Austria, de la sfârșitul lunii octombrie și apoi, treptat, la nivel global, inclusiv în Asia de Sud-Est și Sud-Vest, SUA, Europa, CIS, America Latină, Orientul Mijlociu, Africa, Japonia și China.

Specificații tehnice Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus
Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus specificatii

Samsung GALAXY Tab 7.0 Plus

To Top

Citește articolul precedent:
Steve Jobs a murit

Steve Jobs, co-fondatorul Apple, a murit în urmă cu câteva ore. Steve Jobs s-a născut la 24 februarie 1955 iar...

Închide