Samsung Galaxy V este un nou telefon ieftin pentru țările în curs de dezvoltare

| |

Un nou model entry-level de la Samsung a apărut pe lista unui retailer din Vietnam. Samsung construiește telefoane ieftine, pentru țările în curs de dezvoltare, pe care nu le promovează în mod obișnuit.

Samsung Galaxy V, denumire destul de apropiată de Galaxy S5, are un ecran ieftin de 4 inci cu rezoluția de 480 x 854 pixeli. Procesorul lucrează la frecvența de 1.2GHz iar memoria RAM însumează numai 512MB. Camera frontală dispune de un senzor cu rezoluția de 3 megapixeli și este însoțită de un bliț LED. Memoria flash de 4GB poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Samsung a încercat să țină sub control costurile și să obțină un preț final cât mai redus, drept urmare Galaxy V se vinde în Vietnam contra sumei de 108 dolari. Telefonul este dual-SIM și rulează sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

Samsung Galaxy V

Samsung Galaxy V

Samsung Galaxy V este un nou telefon ieftin pentru țările în curs de dezvoltare, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!