Samsung GALAXY Xcover 2 va fi prezentat la Barcelona

| |

Vă mai amintiți de Samsung GALAXY Xcover, telefonul la care puteați să vorbiți sub duș?! Samsung a prezentat recent cea de a doua generație a serie Xcover.

Samsung GALAXY Xcover 2

Samsung GALAXY Xcover 2 dispune de un ecran de 4 inci cu rezoluție WVGA, procesor dual-core la 1GHz, cameră pricipală de 5 megapixeli și cameră frontală VGA. Xcover 2 este conform cu standardul IP67, adică poate rezista sub apă de 1 metru adâncime timp de 30 de minute. Bateria de 1700mAh mărește autonomia aparatului dar și orele pe care le puteți petrece într-un joc fără să fie necesar să apelați la un încărcător.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și va fi prezentat la Mobile World Congress 2013.

Androidlive a testat Samsung GALAXY Xcover, clipurile făcute sub apă primind aprecierea cititorilor. Modelul Galaxy Xcover poate fi achiziționat din magazinele românești la prețul de aproximativ 900 lei.

Samsung GALAXY Xcover 2

Samsung GALAXY Xcover 2

Samsung GALAXY Xcover 2 va fi prezentat la Barcelona, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!