stiri

Samsung GALAXY Young și GALAXY Fame pentru tineri

Samsung GALAXY Fame

Armata Samsung este foarte prezentă pe piața românească pe care a inundat-o cu tot felul de modele. Practic nu trece o săptămână în care să nu auzim de un nou produs Samsung.

Samsung GALAXY Young și Samsung GALAXY Fame

Cele două telefoane se adresează tinerilor (a se citi celor cu buget restrâns) fiind create de așa natură încât să completeze un lanț de telefoane de la cele mai ieftine la cele mai scumpe și performante.

GALAXY Young vine cu un ecran HVGA (320 x 480 pixeli) a cărui diagonală este de 3.27 inci. Stocarea datelor se face într-un chip flash de 4GB iar memoria poate fi extinsă cu un card microSD. Camera principală are o rezoluție de 3.15 megapixeli iar senzorii completează sistemul hardware. Young dispune de accelerometru, senzor de proximitate și busolă electronică.

Samsung GALAXY Young

Samsung GALAXY Young

GALAXY Fame are un ecran cu diagonala de 3.5 inci și specificații similare cu de Young, exceptând poate memoria RAM de 512MB. Ambele telefoane au un procesor tactat la 1GHz și rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

GALAXY Young va fi disponibil în culorile alb, albastru închis, roșu închis și argintiu. GALAXY Fame va intra pe piața noastră în culorile alb perlat și albastru metalizat.

Samsung GALAXY Fame

Samsung GALAXY Fame

To Top

Citește articolul precedent:
MeMO Pad Smart cu Tegra 3

ASUS România a prezentat noua tabletă MeMO Pad Smart ME301T cu ecran de 10.1 inci. Gama MeMo Pad se dorește...

Închide