accesorii mobile

Samsung Gear VR – ruda asiatică a tehnoligiei Oculus

Samsung Gear VR

Samsung a lansat o nouă generație de dispozitive mobile, Gear VR Innovator Edition, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se transpune într-o realitate virtuală cinematografică. Susținut de tehnologia Oculus, Samsung Gear VR oferă divertisment cu ajutorul telefonului mobil.

Rezultatul parteneriatului cu Oculus, companie deținută de Facebook, lider în tehnologia realității virtuale, este Samsung Gear VR oferă realitatea virtuală de pe mobil într-o formă mai captivantă.

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR

Creat din materiale ușoare și flexibile, Samsung Gear VR este confortabil de purtat. Dispozitivul este complet wireless, astfel încât utilizatorii se pot bucura pe deplin de lumile virtuale, fără să fie nevoiți să rămână în apropierea unui computer. Având un conținut vast de realitate virtuală, utilizatorii se vor putea bucura de o gamă largă de filme, jocuri, emisiuni educative și filmări la 360 de grade.

Samsung Gear VR va fi disponibil în culoarea Frost White pe canalul online Samsung și la partenerii acestuia.

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR

To Top

Citește articolul precedent:
Sony Xperia Z3 Compact
Sony anunţă noile vârfuri de gamă Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact

Sony anunţă lansarea vârfurilor de gamă din seria Xperia Z: Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact. De două dimensiuni diferite,...

Închide