stiri

Samsung a lansat GALAXY NotePro și TabPRO, două tablete cu Android

Samsung TabPro

Samsung a lansat linia de tablete Samsung GALAXY NotePro și TabPRO. Cu patru noi dispozitive puternice din gama GALAXY – NotePro (12.2 inci), TabPRO (12.2 inci, 10.1 inci, 8.4 inci), portofoliul de tablete Samsung GALAXY se extinde și mai mult.

Seria GALAXY NotePro și TabPRO sunt create pentru multiple scenarii de utilizare, inclusiv cele ce necesită mobilitate. Samsung GALAXY NotePro și TabPRO combină claritatea ecranului WQXGA cu instrumente eficiente de productivitate și aplicații preinstalate sau care pot fi descărcate gratuit.

Samsung NotePro

Samsung NotePro

Samsung GALAXY NotePro și TabPRO prezintă display-ul de 12.2-inci WQXGA Widescreen (16:10), cu o rezoluție de peste 4 milioane de pixeli (2.560×1.600).

Samsung GALAXY NotePro și TabPRO (12.2 inci) sunt echipate cu instrumente de productivitate care să permită gestionarea atât a vieții personale, cât și profesionale.

Samsung TabPro

Samsung TabPro

Linia Samsung GALAXY NotePro și TabPRO va prezenta diverse opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, WiFi și 3G sau Wi-Fi și LTE, disponibil la 16/ 32/ 64GB + MicroSD (până la 64GB). Utilizatorii pot alege între GALAXY NotePro de 12.2 inci, care vine cu un S Pen inclus, și GALAXY TabPRO de 12.2 inci, GALAXY TabPRO de 10.1 inci și 8.4 inci, care nu includ S Pen.

Gama de tablete Samsung GALAXY NotePro și TabPRO va fi disponibilă la nivel mondial, începând cu trimestrul 1 al acestui an.

To Top

Citește articolul precedent:
ASUS Transformer Book Duet TD300 cu tastatură
ASUS Transformer Book Duet TD300, primul hibrid laptop-tabletă cu 4 moduri de lucru și 2 sisteme de operare

ASUS a anunțat Transformer Book Duet (TD300), primul dispozitiv din lume care oferă patru moduri de lucru: laptop și tabletă...

Închide