stiri

Samsung a lansat în România noul Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Samsung a lansat în România noul telefon Galaxy S5 alături de dispozitivele Gear 2 și Gear Fit. Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit vor fi disponibile în România în cursul lunii aprilie, în rețele partenerilor Samsung.

Samsung Galaxy S5 oferă o serie de funcții noi, nemaiîntâlnite până acum pe telefoanele mobile. Funcția S Health 3.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea să se mențină în formă, ținându-i în permanență la curent cu informații despre starea lor fizică, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.

O altă noutate adusă de GALAXY S5 constă în rezistența la apă și praf a dispozitivului (certificare IP67). Pentru a oferi mai multă siguranță informațiilor utilizatorilor, GALAXY S5 vine cu posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner, ce permite în același timp garanția efectuării unor plăți sigure și fără probleme.

De asemenea, consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite.

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Vezi ofertele pentru Samsung Galaxy S5:

Evomag.ro – 3159 lei

Koyos.ro – 2999 lei

Marketonline.ro – 3099 lei

F64.ro – 3099 lei

To Top

Citește articolul precedent:
Primele imagini cu HTC M8
HTC One M8 într-un nou clip de prezentare

Noul HTC One M8 este unul dintre cele două-trei telefoane ale anului care atrag ca un magnet pasionații de tehnologie...

Închide