Samsung a lansat în România noul Galaxy S5

| |

Samsung a lansat în România noul telefon Galaxy S5 alături de dispozitivele Gear 2 și Gear Fit. Samsung GALAXY S5, Gear 2, Gear 2 Neo și Gear Fit vor fi disponibile în România în cursul lunii aprilie, în rețele partenerilor Samsung.

Samsung Galaxy S5 oferă o serie de funcții noi, nemaiîntâlnite până acum pe telefoanele mobile. Funcția S Health 3.0 le oferă utilizatorilor posibilitatea să se mențină în formă, ținându-i în permanență la curent cu informații despre starea lor fizică, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor și, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.

O altă noutate adusă de GALAXY S5 constă în rezistența la apă și praf a dispozitivului (certificare IP67). Pentru a oferi mai multă siguranță informațiilor utilizatorilor, GALAXY S5 vine cu posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner, ce permite în același timp garanția efectuării unor plăți sigure și fără probleme.

De asemenea, consumul bateriei poate fi redus semnificativ în cazuri de urgență, datorită modului Ultra Power Saving ce preschimbă display-ul în alb/ negru și închide toate aplicațiile nefolosite.

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Vezi ofertele pentru Samsung Galaxy S5:

Evomag.ro – 3159 lei

Koyos.ro – 2999 lei

Marketonline.ro – 3099 lei

F64.ro – 3099 lei

Samsung a lansat în România noul Galaxy S5, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!