stiri

Samsung lansează Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

Samsung aduce, odată cu noul smartphone Galaxy Alpha, o nouă abordare în ceea ce privește designul produselor sale. Galaxy Alpha, cel mai nou dispozitiv al seriei Samsung Galaxy, dispune de un design sofisticat și compact, cu margini metalice și carcasă rezistentă.

Având o grosime mai mică de 7mm, Galaxy Alpha este unul din cele mai subțiri dispozitive Galaxy de până acum. Pe lângă design, Galaxy Alpha le oferă utilizatorilor hardware performant și aceleași funcții pe care le așteaptă de la un dispozitiv Galaxy de top. Dispozitivul este echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inci și cu o cameră avansată, HDR. Galaxy Alpha include funcții populare precum Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode și poate fi conectat cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2.

Dispozitivul este motorizat de un chipset Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz) și integrează 2GB memorie RAM. Telefonul rulează sistemul de operare Android 4.4.4 (KitKat).

Galaxy Alpha va fi disponibil la începutul lunii septembrie în culorile Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue.

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

Samsung lansează Galaxy Alpha , 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
ASUS MeMO Pad 8 me181c
Emag deschide SummerFest

Emag dă startul unei noi campanii de reduceri, destinată celor care nu și-au cheltuit toți banii în concedii. Produsele aflate...

Închide