accesorii mobile

Samsung lansează un nou smartwatch Gear

Samsung Gear Live

Samsung a lansat Gear Live cu sistemul de operare Android Wear. Samsung Gear Live este un nou dispozitiv purtabil care oferă cu ușurință informații utile.

Noul dispozitiv Android Wear are un ecran Super AMOLED pentru culori mai bune. De asemenea, acesta permite personalizarea ceasului și ieșirea din stand-by a dispozitivului cu o simplă atingere a display-ului. Gear Live este certificat IP67, oferind protecție împotriva prafului și a apei, are o brățară standard de 22mm. În plus, ceasul le permite utilizatorilor să se mențină în formă cu ajutorul senzorului de puls compabitil cu numeroase aplicații de fitness.

Varietatea de aplicații Android compatibile cu Gear Live le permite utilizatorilor să primească notificări de la diverse aplicații, precum rețele sociale, chat, mesagerie, shopping sau foto. Noul dispozitiv dispune de comenzi vocale: utilizatorii pot spune doar „Ok Google” pentru a pune întrebări cu privire la ora decolării avionului, scorurile meciurilor, apelarea taxiului sau trimiterea unui mesaj. Gear Live se poate conecta cu orice dispozitiv Android care deține cel puțin versiunea Android 4.3.

Samsung Gear Live

Samsung Gear Live

Gear Live va fi disponibil în culorile Negru și Wine Red, existând posibilitatea schimbării curelelor. Începând cu 25 iunie acestava fi disponibil la comandă în Google Play Store (play.google.com/devices), iar ulterior și în magazinele Samsung.

To Top

Citește articolul precedent:
UTOK 5008
UTOK lansează un telefon accesibil cu opt nuclee

UTOK lansează în România UTOK 5008, un telefon dual-SIM, la preț accesibil ce este dotat cu un procesor cu opt nuclee....

Închide