stiri

Samsung Nexus S are o reclama noua

Telefonul Google Nexus S cu Gingerbread Android 2.3

Daca pasionații de telefoane mobile din Statele Unite ale Americii și Canada se plâng că nu au văzut nicio reclamă cu Samsung Nexus S, deși terminalul a fost lansat în luna decembrie a anului trecut, cei din Europa abia i-au contact cu ofertele ce includ telefonul. Clienții din Franța, Spania, România, Grecia, Italia și Portugalia au posibilitatea să cumpere pentru noul produs promovat de Google, unele achiziții fiind subvenționate de operatorii de telefonie mobilă.

Reclama difuzată recent în Franța are ca scop impulsionarea vânzărilor din Hexagon. Imaginile derulate în clipul de mai jos scot la iveală substratul tehnologic ce stă în spatele telefonului produs de Samsung. Modelul Nexus S este manevrat de roboți industriali care prezintă principalele sale facilități. Samsung Nexus S dispune de un procesor ARM Cortex-A8 la 1GHz, grafică PowerVR SGX540, ecran AMOLED capacitiv și rulează sistemul de operare Android 2.3 (Gingerbread).

To Top

Citește articolul precedent:
Flight Tracker

Flight Tracker este o aplicație pentru sistemul de operare Android deosebit de utilă pentru cei care călătoresc des cu avionul....

Închide