stiri

Samsung prezintă noile modele Galaxy A

Samsung Galaxy A3 și A5

Samsung a anunțat cele mai noi modele Galaxy A. Disponibile în Europa în două versiuni – A5 cu ecran de 5,2” și A3 de 4,7” – noua serie îmbină o cameră îmbunătățită cu o serie de noi beneficii.

Noua serie Galaxy A prezintă o ramă de metal și sticlă 3D pe partea din spate. Noile smartphone-uri vor fi disponibile în patru culori: Black Sky, Gold Sand, Blue Mist și Peach Cloud.

Samsung Galaxy A3 și A5

Samsung Galaxy A3 și A5

Noile Galaxy A au fost create pentru a ține pasul cu nevoile zilnice ale utilizatorilor, integrând astfel câteva din funcțiile apreciate, disponibile pe modelele premium Galaxy S7:

· Pentru prima dată, seria Galaxy A oferă rezistență la apă și praf certificată prin standardul IP68 pentru a fi utilizate aproape oriunde, astfel că smartphone-urile pot fi folosite în ploaie, la sală, pe plajă sau într-un mediu cu mult praf.
· O baterie cu o autonomie mai mare înseamnă că utilizatorii au acum posibilitatea de a rămâne mai mult timp conectați, în timp ce funcția de încărcare rapidă le permite să își reîncarce mai rapid ca până acum dispozitivul, la capacitate maximă. De asemenea, noile Galaxy A sunt echipate cu un port USB Type-C reversibil pentru conectivitate ușoară.
· Funcția Always on Display permite utilizatorilor să verifice cele mai importante notificări fără să atingă dispozitivul, economisind astfel timp și baterie.
· Capacitatea de memorie extinsă și opțiunea de a adăuga spațiu suplimentar de stocare, de până la 256GB, prin cardul MicroSD oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea și salva mai mult conținut fără să își facă griji pentru spațiul de stocare rămas liber.

Noile Galaxy A vor fi disponibile în Europa la începutul lunii februarie.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung H7
Samsung a anunțat la CES 2017 două noi sisteme audio

Samsung a anunțat la CES 2017 boxa wireless H7 și un nou model de soundbar. Pilonul principal al noii game...

Închide