stiri

Samsung pune la bătaie 4.08 milioane de dolari

Samsung Galaxy Note

Samsung privește spre aplicațiile inovative pentru sistemul de operare Android. Competiția Smart App Challenge caută aplicații care să pună în valoare două produse ale companiei, Galaxy Note și Galaxy Tab. În cazul tabletei-telefon, Samsung caută programatori care să integreze într-un mod cât mai interesant stylusul S Pen. Mai sunt căutate jocurile cu potențial pentru telefoane și tabletele cu Android.

Pentru acestă competiție, Samsung pune la bătaie 4.08 milioane de dolari ce vor fi împărțiți de 80 de programatori. Pe lângă premiile mari, Samsung va oferi programatorilor și suport în campaniile de marketing prin care sunt promovate aplicațiile.
La un calcul simplu vedem că fiecare dintre cei 80 de programatori va primi în medie 51.000 de dolari, bineînțeles premianții vor câștiga mai mult. Competițiile de programare, cu premii substanțiale, sunt o sursă ieftină de idei pe care corporațiile le materializează în diverse proiecte.

Mai multe informații despre competiția Smart App Challenge puteți găsi pe pagina aceasta.

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note – unul dintre echipamentele cu Android pentru care sunt dezvoltate aplicații

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Beam
Samsung Galaxy Beam disponibil pentru precomenzi în Marea Britanie

Samsung Galaxy Beam, primul telefon cu proiector din lume, a început să intre pe piața europeană. Dacă în magazinele noastre...

Închide