stiri

Samsung sfidează concurența cu venituri record

Samsung Galaxy S4 Active

Samsung anunță venituri record pentru trimestrul doi al acestui an. Dacă Apple și-a dat seama într-un final că iPhone nu poate fi construit fără componentele Samsung, coreenii au înțeles în schimb că se pot face bani plătind licențe către americanii. Samsung folosește tehnologie ARM și resursele software puse la dispoziție de Google pentru a construi cele mai performante telefoane din lume.

În trimestrul 2 al acestui an, Samsung a obținut un profit de 8.33 miliarde de dolari, o bună parte dintre acești bani fiind generați de vânzările modelului Galaxy S4 ce au trecut de 20 de milioane de unități de la punerea sa în vânzare.

Samsung continuă să dezvolte echipamente mobile, televizoare, calculatoare, camere, memorii, componente electronice sau chiar sisteme medicale. Compania are 236.000 de angajați în 79 de țări și vânzări anuale de 187.8 miliarde de dolari. Dacă Samsung obține acestă sumă cu 236.000 de angajați, România are nevoie de peste 4 de milioane angajați pentru a obține un PIB egal ca valoare.

Samsung Galaxy S4 Active

Samsung Galaxy S4 Active

To Top

Citește articolul precedent:
Lava Xolo Q600
Lava Xolo Q600 este cel mai ieftin Android quad-core din India

Lava a lansat cel mai accesibil telefon quad-core ce rulează sistemul de operare Android. Xolo Q600 poate fi comandat în...

Închide