stiri

Samsung susține Ora de Programare

Samsung România susține programul național Hour of Code – Ora de Programare printr-un parteneriat realizat cu ADFABER, organizatorul acțiunii din România. Astfel, Samsung lansează o invitație publică celor interesați să afle că programarea este un limbaj pe care îl poate învăța oricine, indiferent de vârstă. Până pe 11 decembrie, utilizatorii sunt așteptați în brand shop-ul Samsung din AFI Palace Cotroceni, pentru a parcurge tutoriale interactive și distractive, cu ajutorul tabletelor Samsung. Toți cei care parcurg o oră întreagă de tutorial vor primi o diplomă în format digital din partea Hour of Code.

Programul Hour of Code funcționează pe baza unor tutoriale interactive și distractive, sub forma unor jocuri, unele susținute chiar de personaje din cele mai populare jocuri digitale sau personaje din desene animate. Tutorialele au mai multe nivele de dificultate, de la foarte ușoare la unele puțin mai dificile. Există tutoriale de o oră, dar și mai lungi, dar parcurgerea unei ore întergi, îi aduce utilizatorului o diplomă în format electronic, pe care o poate împărtăși pe rețelele sociale sau o poate imprima.

Hour of Code – Ora de Programare este un proiect global, aflat la a doua ediție în România. Programul se desfășoară la nivel mondial în perioada 8-14 decembrie 2014, o săptămână dedicată educației în domeniul științelor informaticii și ale calculatoarelor (Computer Science Education Week). În această săptămână, profesori din toată lumea vor parcurge la școală, alături de elevii lor, tutorialele interactive pe platforma online dedicată. Însă programul nu se adresează doar elevilor, ci persoanelor de toate vârstele.

androidjava-preview

To Top

Citește articolul precedent:
Lamborghini 88 Tauri
Telefonul Lamborghini 88 Tauri se va fabrica în 1947 de exemplare

Mașinile Lamborghini sunt scumpe și rapide, elementele de lux fiind pe planul secund. Accesoriile de care dispune șoferul completează scena...

Închide