stiri

Samsung va plăti către Apple 930 de milioane de dolari

Samsung Galaxy SIII Titanium Grey

Procesul dintre Apple și Samsung, desfășurat în Statele Unite ale Americii, a ajuns la un verdict final. Apple va primi drept despăgubiri din partea Samsung suma de 929,8 milioane de dolari. Judecătorii au considerat că Samsung a încălcat anumite patente Apple dar au refuzat să interzică comercializarea produselor aduse în discuție.

Primul proces dintre Apple și Samsung a avut loc în anul 2012 iar la primul verdict Apple primea 1,05 miliarde de dolari. După recurs, instanța a calculat suma datorată de compania coreeană la valoarea de 929,8 milioane de dolari.

Relația dintre Apple și Samsung rămâne în continuare tensionată. Apple va iniția un nou proces împotriva celor de la Samsung în care incriminează anumite elemente ale terminalului Galaxy S III.

Apple și Samsung au mai multe litigii comerciale gestionate de instanțele din Statele Unite ale Americii și Europa. Verdictul dat de judecătorii americani poate constitui un precedent pentru viitoarele decizii.

Vezi ofertele pentru telefoanele Apple.

Samsung Galaxy SIII Titanium Grey

Samsung Galaxy SIII – principala sursă de venit a companiei coreene.

To Top

Citește articolul precedent:
HTC Desire 310
HTC Desire 310 va ajunge în România

HTC dezvăluie noul Desire 310, un model performant care se adresează segmentului entry-level. HTC Desire 310 este echipat cu un...

Închide