stiri

Samsung vine cu chip-uri mai puternice

Samsung Exynos

Samsung nu se lasă cu una cu două și activează toate armele tehnologice din dotarea sa. Coreeni au investit foarte mult în tehnologie și facilități de producție moderne și sunt capabili acum să concureze orice gigant al deceniului trecut. Smartphone-urile produse de aceștia sunt unul dintre motivele pentru care Nokia a început să scadă vertiginos și să înregistreze pierderi trimestru după trimestru. Oamenii pur și simplu nu au mai vrut să cumpere telefoanele Nokia, simple și ieftine, și s-au orientat către smartphone-urile coreenilor care au devenit tot mai accesibile.

Samsung a prezentat recent chipsetul Exynos 4212, un dual-core supratactat de la 1.2GHz la 1.5GHz, lucru posibil în mare parte datorită procesului de producție pe 32 nanometri. Samsung va începe, de asemenea, distribuția noului Galaxy S II LTE echipat cu acest chipset în Canada și Coreea de Sud. Viitoarele tablete și telefoane echipate cu sistemul de operare Android vor beneficia și ele de chipset-ul de mai sus.

Pe lângă chipsetul Exynos 4212, Samsung a mai prezentat memorii NAND flash de 64GB, concepute pentru tablete și telefoane. Memoriile sunt fabricate cu ajutorul fotolitografiei pe 20 nanometri, sunt mai rapide și pot scrie și citi datele cu o viteză de până la 80MB/s.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Samsung ar putea anunța primul echipament cu Ice Cream Sandwich

Samsung a început să trimită invitații către ziariștii din Statele Unite ale Americii, anunțând un eveniment important denumit "Google Episode"....

Închide