Smartphone de la Alcatel cu Android

| |

Compania Alcatel a fost prezentă mult timp pe piața telefoanelor mobile cu o serie de terminale ce meritau toată atenția. Din păcate, Alcatel nu a ținut pasul cu piața iar modelele fabricate de aceștia au devenit depășite.
Alcatel pregătește acum un smartphone performant cu Android ce ar putea veni pe piață până la sfârșitul anului. Telefonul integrează un procesor tactat la 1.4GHz și un ecran sensibil la atingere cu diagonala de 4.3 inci. Modelul, care ar putea fi numit Alcatel One Touch 995, afișează două camere video, cea principală având o rezoluție de 5 megapixeli și rulează sistemul de operare Android 4.0 ICS.

Celelalte specificații tehnice nu sunt cunoscute pentru moment însă vor fi publicate în timp util. Revenirea pe piața mobile a unui mare producător de echipamente destinate comunicațiilor va îmbogăți oferta curentă.

Smartphone de la Alcatel cu Android, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!