Sony aduce 4 modele noi din familia Xperia la CES 2012

| |

Sony aduce 4 telefoane noi în showroom-ul CES din Las Vegas. Familia Xperia se mărește cu aceste modele noi lansate sub numele Sony Xperia renunțând la titlulatura Ericsson.

  • Xperia ion  este primul smartphone LTE de la Sony. El va fi disponibil exclusiv în rețeaua AT&T în Statele Unite.
  • Xperia S este primul smartphone din următoarea generație Xperia NXT de la Sony cu Sony HD pentru o experiență vizuală deosebită. Detalii despre noul Xperia S găsiți în acest articol.
  • Xperia acro HD este varianta noua a Xperia acro dedicată pieţei japoneze, care include port infraroşu pentru schimb de date, portofel electronic şi TV pe mobil.
  • Xperia NX este o variantă de Xperia S implementată pentru Japonia.

 

Sony Xperia S

Sony Xperia S

Sony Ericsson au dezvăluit și o serie nouă de accesorii pentru Android menite să îmbunătățească experiența mobilă: Xperia Smart Tags, Smart Wireless Headset pro, SmartWatch și SmartDock pentru Xperia ion.

Xperia S va fi disponibil la nivel global din primul trimestriu al lui 2012, în timp ce Xperia ion ajunge pe rafturile magazinelor din SUA din cel de-al doilea trimestru. Xperia acro HD și Xperia NX vor fi comericalizate în Japonia începând cu primăvara anului curent.

 

Sony aduce 4 modele noi din familia Xperia la CES 2012, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!