stiri

Sony aduce 4 modele noi din familia Xperia la CES 2012

Sony Xperia S

Sony aduce 4 telefoane noi în showroom-ul CES din Las Vegas. Familia Xperia se mărește cu aceste modele noi lansate sub numele Sony Xperia renunțând la titlulatura Ericsson.

  • Xperia ion  este primul smartphone LTE de la Sony. El va fi disponibil exclusiv în rețeaua AT&T în Statele Unite.
  • Xperia S este primul smartphone din următoarea generație Xperia NXT de la Sony cu Sony HD pentru o experiență vizuală deosebită. Detalii despre noul Xperia S găsiți în acest articol.
  • Xperia acro HD este varianta noua a Xperia acro dedicată pieţei japoneze, care include port infraroşu pentru schimb de date, portofel electronic şi TV pe mobil.
  • Xperia NX este o variantă de Xperia S implementată pentru Japonia.

 

Sony Xperia S

Sony Xperia S

Sony Ericsson au dezvăluit și o serie nouă de accesorii pentru Android menite să îmbunătățească experiența mobilă: Xperia Smart Tags, Smart Wireless Headset pro, SmartWatch și SmartDock pentru Xperia ion.

Xperia S va fi disponibil la nivel global din primul trimestriu al lui 2012, în timp ce Xperia ion ajunge pe rafturile magazinelor din SUA din cel de-al doilea trimestru. Xperia acro HD și Xperia NX vor fi comericalizate în Japonia începând cu primăvara anului curent.

 

To Top

Citește articolul precedent:
Aplicația Nuance Dragon Go recunoaște vocea utilizatorului

Aplicațiile de recunoaștere vocală s-au perfecționat în ultimi ani odată cu creșterea puterii de procesare oferită de noile chip-uri. Nuance...

Închide