Sony anunță noul Xperia T3

| |

Sony anunță noul telefon Xperia T3 dotat cu procesor quad-core. Terminalul beneficiază de o carcasă la construcția căreia s-a folosit oțel inoxidabil. Camera foto are o rezoluție de 8 megapixeli și integrează un senzor Exmor RS, fabricat chiar de către compania japoneză.

Telefonul este echipat cu un display IPS HD TRILUMINOS de 5.3″ ce are la bază tehnologia Mobile BRAVIA Engine 2. Utilizatorii Xperia T3 se vor putea conecta la reţele de tip 4G, fiind ajutaţi de un procesor quad-core la 1.4 GHz. Nu în ultimul rând, pentru a creşte rezistenţa bateriei 2500mAh, telefonul va putea fi utilizat în modul Battery STAMINA care ajută la prelungirea vieţii acesteia.

Xperia T3 va intra pe piețele globale de la sfârșitul lunii iulie, fiind disponibil în trei culori: alb, negru şi vişiniu.

Xperia T3

Xperia T3

Sony anunță noul Xperia T3, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!