Sony anunță Xperia GX și SX

| |

Sony anunță Xperia GX și SX, două telefoane fără butoane ce vor ajunge pentrnu prima dată în Japonia. Sony continuă așadar o tradiție naționalistă întâlnită în Coreea și Japonia prin care sunt favorizați locuitorii acestor state.

Xperia GX și Xperia SX rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich și au butoane capacitive pentru accesarea principalelor funcții. Xperia SX integrează un modul LTE în timp ce Xperia GX pare a fi un succesor al Xperia Arc.

Primul beneficiază de un ecran cu diagonala de 4.6 inci, cu rezoluția 720p, procesor dual-core la 1.5GHz și o cameră video EXMOR R cu rezoluția de 13 megapixeli. Stocarea este realizată pe chip-uri flash ce însumează 16GB.

Xperia SX este foarte ușor, numai 95 de grame, dispune de un ecran cu diagonala de 3.7 inci, procesor dual-core la 1.5GHz și o cameră EXMOR R cu rezoluția de 8 megapixeli. Telefoanele vândute în Japonia au în multe cazuri receptoare TV digitale ceea ce nu se întâmplă în Europa.

Ambele telefoane vor fi disponibile în Japonia din această vară în alb și negru.

Xperia GX

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

2 Comentarii pentru “Sony anunță Xperia GX și SX”

  1. Imi place design-ul lui extraordinar de mult e o combinatie intre HTC one X daca nu ma insel si curbura de la Galaxy nexus mai mult decat cea de la ARC.

    Pacat ca nu va fi si pe la noi, Eu cred ca as fi primul care mi l-as lua.

    • Vor ajunge și în Europa dar vor veni mai târziu. Din păcate nu vor avea receptor DVB-T așa cum au în Japonia.

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!