Sony Ericsson Xperia Arc si Xperia Neo in portofoliul Germanos

Germanos își îmbogățește oferta de telefoane cu două modele de ultimă generație: Sony Ericsson Xperia Arc şi Xperia Neo. Xperia Arc este un smartphone ce rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, dispune de un ecran capacitiv cu diagonala de 4.2 inci, protejat cu sticlă rezistentă la zgârieturi, și 512 MB RAM.

Procesorul Scorpion Qualcomm MSM8255 tactat la 1GHz este ajutat pe partea de calcul grafic de un chipset dedicat Adreno 205. Stocarea datelor se poate face în memoria internă a telefonului sau pe cardul de memorie ce poate ajunge la 32GB. Camera foto cu rezoluția de 8.1 megapixeli poate filma HD, având un senzor Exmor R cu lentile f/2.4. Prin urmare ne putem aștepta la imagini luminoase și atunci când lumina ambientală nu ne avantajează. Videoclipurile și fotografiile vor putea fi redate pe un televizor prin conectorul HDMI.

Opțiunile de conectivitate includ: HSDPA (7.2 Mbps), GPRS, EDGE, Wi-Fi (poate fi utilizat ca punct de acces hotspot mobil), Bluetooth şi microUSB.

Sony Ericsson Xperia Arc costă la Germanos 1.999 lei (TVA inclus). Dacă optați pentru un abonament Cosmote Adventure pe 2 ani, prețul terminalului se reduce la 1.110 lei (TVA inclus). La eMag, un Xperia Arc albastru costă 2330 lei din care 451 lei (TVA-ul) se întorc pe un card Cadou.

Xperia Neo, cu ecran capacitiv de 3.7 inci, este comercializat la prețul de 1.299 lei (TVA inclus), fără conectare. Pentru cei care aleg un abonament Cosmote Adventure pe 2 ani, prețul telefonului este subvenționat până la suma de 508 lei (TVA inclus).


sony ericsson Xperia arc

To Top

Citește articolul precedent:
HP si Asus au inregistreaza cresteri ale vanzarilor in Europa

Hewlett-Packard (HP) și Asustek (ASUS) au înregistrat o creștere a vânzărilor pe segmentul notebook-urilor, în Europa, în al doilea trimestru...

Închide