stiri

Sony Ericsson Xperia neo V

NeoV

Sony Ericsson lansează pentru această toamnă noul telefon Xperia neo V , un terminal de ultimă generație echipat cu sistemul de operare Android Gingerbread 2.3.4. Telefonul va include funcții precum Google Talk cu Video Chat, cameră panoramică 3D şi funcţionalităţi noi pentru aplicaţia Facebook inside Xperia.

La baza acestui model stă un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 tactat la 1GHz. Ecranul TFT are diagonala de 3.7 inci și rezoluția 480×854 pixeli. Xperia neo V va fi disponibil pe piețele globale din trimestrul patru al acestui an.

Tot astăzi, compania a anunțat update-ul la Gingerbread 2.3.4 pentru întreaga gamă Xperia.

Specificații Xperia neo V:

Procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 tactat la 1GHz
Ecran TFT capacitiv cu diagonala de 3.7 inch, rezoluție 480×854 pixeli și 16.7 milioane culori
320 MB spațiu de stocare
MicroSD de până la 32 GB;
Sistem de operare Android 2.3.4 Gingerbread;
3G, Wi-Fi, Wi-Fi Hotspot
MicroUSB, bluetooth, jack de 3.5 mm
Cameră de 5 Megapixeli cu zoom digital 16x și autofocus
Posibilitatea de filmare HD la 720p, 3D panorama
Wisepilot turn-by-turn navigation
Acumulator 1.500 mAh , 13 mm grosime.
Geo tagging
Dimensiuni 116 x 57 x 13mm
Greutate 126g

[spoiler]
25 August 2011, România – Începând cu luna octombrie, gama de telefoane Android Xperia™ va primi o nouă versiune de software – Android Gingerbread 2.3.4. Utilizatorii care deţin unul dintre modelele de telefoane Xperia™ lansate în 2011 vor beneficia de funcţia îmbunătăţită Facebook inside Xperia™ şi cameră 3D de la Sony. Upgrade-ul la platforma de operare aduce şi o funcţie nouă de la Google – Google Talk cu Video Chat, disponibilă pentru telefoanele dotate cu cameră frontală.

Cu noua funcţie Facebook inside Xperia™, utilizatorii interacţionează pe Facebook mult mai rapid şi intuitiv. Camera a suferit şi ea îmbunătăţiri. Cu tehnologia panoramică 3D de la Sony, imaginile sunt surprinse şi pot fi vizualizate în 3D, prin conectarea telefonului la un televizor 3D, prin portul HDMI.

„Prin acest upgrade de software, îmbunătăţim experienţa divertismentului pe smartphone-urile Xperia™ lansate în 2011, inclusiv la cele care se află deja în mâinile consumatorilor”, a declarat Nikolaus Scheurer, Head of Product Marketing Sony Ericsson. „Utilizatorii noştri se vor bucura de noi funcţii de la Google, o şi mai bună integrare a aplicaţiei Facebook pe telefon şi dotări noi ale camerei foto, oferite de Sony”, a continuat acesta.

Xperia™ neo V este unul dintre primele telefoane lansate cu noua versiune de software şi va include toate funcţiile noi, precum Google Talk cu Video Chat, cameră panoramică 3D şi funcţionalităţi noi pentru aplicaţia Facebook inside Xperia™. Plecând de la succesul predecesorului Xperia™ neo lansat la începutul anului, Xperia™ neo V duce pe şi mai multe pieţe beneficiile platformei Android şi tehnologiile Sony pentru divertisment de calitate, printre care Reality Display cu Mobile BRAVIA® Engine. Sony Ericsson Xperia™ neo V va fi disponibil pe primele pieţe începând cu Q4, 2011.

Upgrade-ul de software va fi disponibil la nivel global începând cu luna octombrie. Utilizatorii Xperia™ vor primi o notificare cu instrucţiunile pentru descărcarea noii versiuni chiar de pe telefon. Totodată, aceştia vor putea să descarce noua versiune şi prin conectarea la un PC.

Beneficiile upgrade-ului:

Smartphone-urile Xperia™ lansate în 2011 vor primi versiunea 2.3.4 a platformei Gingerbread, care aduce funcţii noi precum Google Talk cu Video Chat, disponibilă pe modelele cu cameră frontală.
Funcţionalităţi noi ale aplicaţiei Facebook inside Xperia™, pentru o interacţiune mult mai rapidă pe Facebook.
Smartphone-urile Xperia™ introduc tehnologia panoramică 3D pentru camera foto, de la Sony.
Utilizatorii îşi pot transforma telefonul într-un mini-PC mobil, permiţând ataşarea perifericelor USB (precum mouse sau tastatură) la staţia multimedia Sony Ericsson LiveDock™. Totodată, au posibilitatea să îşi conecteze telefonul la televizor prin portul HDMI, pentru a se putea bucura de experienţa unui ecran mare.
Input Swipe pentru redactarea mesajelor – introducerea caracterelor se poate face acum doar prin alunecarea degetelor peste tastatura virtuală

[/spoiler]

To Top

Citește articolul precedent:
Xperia trece la Gingerbread

Telefoanele Sony Ericsson Xperia (sau mai bine zis o parte din ele) vor face update-ul la ultima versiune Android Gingerbread...

Închide