stiri

Sony prezintă Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z

Sony prezintă la Mobile World Congress 2013, Xperia Tablet Z, cea mai subțire tabletă de 10 inci de pe piață, după cum spun reprezentanții companiei.

Tableta dispune de un ecran HD WUXGA de 10,1 inci şi de procesorul Mobile BRAVIA Engine 2 pentru imagini cu contrast mai ridicat. Procesorul Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad core a fost ales de japonezi pentru a echipa acest model high-end. Camera frontală are un senzor Exmor R de 8MP iar camera frontală HD se laudă cu o rezoluție de 2 MP.

Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z

O caracteristică pe care posesorii de televizoare Sony o vor aprecia cu siguranță este funcţia Universal IR Remote care transformă tableta într-o telecomandă.

Xperia Tablet Z este foarte subţire şi uşoară, având o grosime de doar 6,9mm şi 495 de grame greutate. Tableta va fi disponibilă în culorile negru sau alb, în variantele cu LTE sau WiFi. Varianta WiFi integrează un spaţiu de stocare de până la 64GB ce poate fi extins cu un card microSD.

Xperia Tablet Z rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean și va primi actualizările la versiune 4.2 scurt timp după lansare.

Sony Xperia Tablet Z video

To Top

Citește articolul precedent:
Lansare ASUS PadFone2 in Romania
ASUS la MWC live text

Update 3.27: În Uniunea Europeană, FonePad va costa 219 euro și va fi disponibil din aprilie. Update 3.25: ASUS FonePad...

Închide