Sony promovează noul Xperia Z

| |

Sony nu uită să promoveze noul Xperia Z, noul model de top al mărcii japoneze. Sony Xperia Z a crescut în dimensiuni și afișează acum un ecran Full HD cu diagonala de 5 inci ce are în spate un chipset quad-core de la Qualcomm.

Chipset-ul Snapdragon S4 Pro tactat la frecvența de 1.5GHz poate fi regăsit și pe ASUS Padfone 2 unde s-a remarcat prin performanțele ieșite din comun. Xperia Z mai dispune de o camera foto de 13 megapixeli și de un procesor de imagine Mobile BRAVIA Engine 2 ce oferă imagini mai atractive din punct de vedere cromatic.

Sony Xperia Z rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean iar în scurt timp va trece la Android 4.2.

Video Sony Xperia Z

Sony a avut de suferit pe piața mobile după separarea de Ericsson. Compania a trebuit să reia munca de proiectare și să completeze oferta de telefone performante. Noile produse anunțate la CES 2012 vin să combată concurența puternică din partea coreenilor.

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z

Sony promovează noul Xperia Z, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!