Sony Tapioca și Nypon în imagini

| |

Planurile Sony pentru anul 2012 au fost puse la punct cu mult timp în urmă. Avalanșa de telefoane Sony, ale căror imagini sunt disponibile pe internet, indică faptul că japonezii vor să atace puternic piața mobile.

După Sony Ericsson ST25i Kumquat a venit rândul altor terminale să fie scoase la lumină. Despre Sony LT21i (Tapioca) se spune că va avea un ecran HVGA cu diagonala de 3.2 inci, procesor single core la 800MHz, 4GB memorie flash, 512MB RAM, Bluetooth, WiFi și cameră video de 3.2 megapixeli. Sony LT21i (Tapioca) ar putea ajunge pe piață în luna iulie.
Sony LT22i (Nypon) va intra pe piață în luna aprilie iar specificațiile tehnice urmează să fie publicate în perioada următoare.

Interesant este faptul că pentru o perioadă vor exista simultan pe piață telefoane vândute sub marca Sony Ericsson și sub brandul Sony.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!