Sony Xperia T, Xperia J și HTC Desire X în oferta Orange

HTC Desire X

Orange oferă clienților români telefoanele Sony Xperia T, Xperia J și HTC Desire X, modele avansate dotate cu sistemul de operare Android.

Sony Xperia T

Sony Xperia T dispune de un procesor dual core tactat la frecvența de 1.5 GHz și un ecran tactil cu diagonala de 4.55 inci. Camera video de 13 megapixeli ar trebui să realizeaze fotografii de calitate date fiind rezoluția mare și senzorul retroiluminat.
Sony Xperia T poate fi achiziţionat la preţul de 169 euro (TVA inclus), împreună cu un abonament Panteră 39 pe 2 ani.

Sony Xperia J

Sony Xperia J rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, la fel ca și Xperia T însă dispune de un hardware diferit. Procesorul funcționează la frecvența de 1GHz iar ecranul tactil are o diagonală de 4 inci. Autonomia ridicată este dată de acumulatorul de 1700mAh. Memoria internă cuantifică 4GB, drept urmare va trebui să apelați la un card microSD dacă doriți să instalați jocuri de ultimă generație sau să stocați materiale video.
Sony Xperia J poate fi achiziţionat la preţul de 21 euro (TVA inclus), cu abonamentul Panteră 23 pe 2 ani.

HTC Desire X

HTC Desire X este un model cunoscut de fanii Android. Ecranul telefonului are o diagonala de 4 inci și o rezoluție de 480 X 800 pixeli. Procesorul la 1GHz se achită de sarcinile uzuale impuse de sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich dar se descurcă și în jocuri.
HTC Desire X poate fi achiziţionat de la Orange la prețuri începând cu 39 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 29.

HTC Desire X

HTC Desire X

To Top

Citește articolul precedent:
Need for Speed Most Wanted
Need for Speed Most Wanted pentru Android va fi lansat pe 30 octombrie

Need for Speed Most Wanted pentru Android și Kindle Fire va fi lansat pe 30 octombrie. Jocul este dinamic, are...

Închide