stiri

Sony Xperia Z cu ecran de 5 inci

Sony Xperia Z

Primul târg important al acestui în dă tonul pe piața dispozitivelor mobile. Japonezii de la Sony Mobile Communications au venit în Las Vegas cu noul telefon Xperia Z ce duce mai departe moștenirea actualului Xperia T, devenind noul vârf de gamă al companiei.

Sony Xperia Z cu ecran de 5 inci

Sony Xperia Z a crescut în dimensiuni și beneficiază acum de un ecran Full HD 1080p de 5 inci. Procesorul quad-core Snapdragon S4 Pro la 1.5GHZ ar trebui să domine piața până la jumătatea acestui an atunci când ar trebui să apară chipset-urile NVIDIA Tegra 4 și Snapdragon 800.

Sony a ales componente de calitate pentru noul telefon, camera foto de 13 megapixeli și ecranul fiind doar două dintre acestea. Xperia Z poate comunica în noul standard 4G LTE, fiind pregătit pentru viitoarele rețele de date, disponibile de anul trecut și în țara noastră.

Telefonul dispune de un procesor de imagine Mobile BRAVIA Engine 2 care prelucrează imaginile pentru a fi mai atractive iar camera foto beneficiază de senzorul Exmor RS cu HDR (High Dynamic Range).

Xperia Z va fi lansat în acestă primăvară cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean şi va primi actualizările pentru varianta 4.2 în scurt timp.
Odată cu acest telefon, Sony a anunţat şi două modele noi de căşti cu tehnologie NFC, Stereo Bluetooth Headset SBH20 şi Wireless Headset DR-BTN200M.

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z

To Top

Citește articolul precedent:
snapdragon
Noile procesoare Qualcomm Snapdragon 800 pentru telefoane high end

La puțin timp după de la prezentarea chipseturilor NVIDIA Tegra 4 a venit rândul unei alte companii americane să prezinte...

Închide