stiri

Specificații de top pentru Meizu MX

Meizu MX

Meizu, o marcă chinezească bine cunoscută pentru abilitatea sa de a „împrumuta” elemente de design de la alte companii, a anunțat un nou smartphone cu Android denumit Meizu MX. Smartphone-ul este denumit după cuvântul „meng xiang” ce înseamnă „vis” în limba chineză și dispune de chipset-uri de ultimă generație. Ecranul capacitiv cu diagonala de 4 inci are o rezoluție de 960×640 pixeli iar chipset-ul Samsung Exynos cu procesor dual-core rulează la frecvența de 1.4GHz.

Memoria RAM cuantifică 1GB iar stocarea se face pe chipset-uri flash de 16GB. Terminalul este completat de module Bluetooth, WI-Fi, A-GPS, HSPA+, cameră video 1080p cu rezoluția de 8 megapixeli și multe altele.

Privind spre specificațiile noului Meizu MX nu putem să nu remarcăm distanța uriașă dintre acesta și alte telefoane celebre. Practic, telefoanele mai puțin performante cum ar fi modelele cu procesoare mai vechi și 512MB RAM ar putea fi încadrate în categoria mainstream. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 2.3.5 Gingerbread iar în curând va face update-ul la Ice Cream Sandwich. Performanța de top are totuși un preț.
Meizu MX costă 471 de dolari pentru varianta de 16GB.

Meizu MX

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Magazin Androidland
Primul magazin Android

Concurența beneficiază de o mulțime de magazine pentru a distribui telefoane și tablete. Google nu a dorit până acum să...

Închide