stiri

Specificații tehnice pentru LG Nexus 5X

LG Nexus 5X
LG Nexus 5X

LG Nexus 5X

Specificațiile telefonul LG Nexus 5X au fost distribuite pe internet cu o zi înainte de lansarea oficială. Google a solicitat companiei LG fabricarea unui telefon care să integreze chipsetul Qualcomm Snapdragon 808 și 2GB de memorie RAM.

Specificațiile tehnice complete ale noului Nexus 5X, un telefon care va fi apreciat cu siguranță și de utilizatorii români, pot fi consultate în imaginea de mai jos.

Specificații tehnice LG Nexus 5X

Specificații LG Nexus 5x

Specificații LG Nexus 5x

Telefoanele high-end lansate în anul 2015 au de regulă 3GB de memorie RAM, această valoare fiind considerată suficientă pentru sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și aplicațiile ce se găsesc în Google Play. Alegerea a numai 2GB de memorie RAM poate fi dezamăgitoare pentru fani dar poate fi și un semn că Google dorește să reducă prețul terminalului.

Restul specificațiilor sunt conform așteptărilor. Ecranul FullHD va avea o diagonală de 5.2 inci iar camera principală va oferi o rezoluție de 12.3 megapixeli. Telefonul va putea fi deblocat cu ajutorul senzorului de amprente.

Având în vedere că informațiile utilizatorilor sunt copiate în mod curent de companiile puternice, citirea amprentelor unui număr mare de utilizatori va fi o mină de aur pentru serviciile secrete americane care își vor putea consolida bazele de date.

Update:

Prezentare Nexus 5X

To Top

Citește articolul precedent:
Google Nexus 6P
Specificații confirmate pentru Nexus 6P

Specificațiile noului dispozitiv Nexus 6P cu Android 6.0 Marshmallow au fost confirmate printr-un slide oficial. Nexus 6P are la bază...

Închide