stiri

Specificațiile lui Ville C – un nou telefon de buget HTC

Specificatii HTC Ville C

HTC Desire C (Golf) abia a fost anunțat de către HTC și T-Mobile în Marea Britanie, iar Brief Mobile au pus mâna pe lista de specificații al unui noi telefon HTC, Ville C. Citându-și sursa, Brief Mobile raportează că dispozitivul este, în esență, o variantă mai ieftină a lui HTC One S.

HTC Ville C este un telefon ultra-subțire (dimensiunile nu sunt cunoscute încă), ce vine cu Android 4.0 și probabil cu Sense 4.5, așa cum ilustează lista de specificații. Cu toate că ne așteptam să vedem Sense 4.0, se pare că versiunea 4.5 este aproape pregătită pentru comercializare.

Specificatii HTC Ville C

Lista de specificații spune că ecranul lui Ville C va măsura 4.3 inci, telefonul va avea 16GB de memorie internă și 1GB memorie RAM. Dispozitivul va fi livrat cu un chipset Qualcomm dual-core MSM8260 S3 tactat la 1.2 GHz. Cu toate că imaginea spune 1.7GHz, aceeași sursă declară că este o greșală de redactare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Real Colors Pro pentru designeri

O aplicație foarte utilă pentru dezvoltatorii de software Android ne-a sosit pe pagina de Facebook. Real Colors Pro generează automat...

Închide