Multimedia

Spotify updatat: o nouă interfață și funcționalități noi

Spotify

Spotify a primit update-ul la care mulți au sperat. Aplicația a fost revizuită pentru a oferi compatibilitate deplină cu Android 4.0 și a primit și o nouă interfață grafică ce se potrivește perfect cu Ice Cream Sandwich. Spotify caracterizează actualizarea drept una „top-to-bottom”, și varianta beta este disponibilă pentru download pe spotify.com.

Spotify

Nu numai că Spotify arată mai bine după ce a adoptat Holo UI proiectat de Google, dar pare că și viteza cu care execută comenzile este mai mare. Până la acest update, chiar dacă erai dispus să plătești cei 10$ pe lună pentru un cont Spotify Premium, aplicația pentru Android se demonstra a fi nesatisfăcătoare. În cele din urmă, se pare că după ce jumătate de an nu am primit nimic nou în Google Play din partea Spotify, sugestiile utilizatorilor au fost ascultate și vom vedea o variantă îmbunătățită a aplicației.

Dacă vreți să testați varianta beta a noului Spotify, mergeți la www.spotify.com pentru a o descărca, iar ca s-o instalați nu uitați să setați telefonul pentru a permite instalarea aplicațiilor din alte surse decât Google Play.

To Top

Citește articolul precedent:
Telefoane pentru excavatoriștii JCB

Dacă ești tractorist și trebuie să controlezi un utilaj mare și complicat nu ar fi rău să optezi pentru un...

Închide