stiri

Studioul King aniversează trei ani pe piața locală de gaming

Bubble Witch Saga

Studioul King din București a aniversat trei ani pe piața de gaming din România, timp în care a lansat deja trei titluri 100% locale, și-a pus semnătura pe unul dintre cele mai populare jocuri la nivel internațional – Candy Crush Saga și a impus un nou model de management pe piața IT&C din România ce a adunat o comunitate de peste 100 de profesioniști pasionați de jocurile casual într-unul dintre cele mai frumoase birouri din București.

Ca parte a strategiei de dezvoltare, anul acesta studioul s-a mutat într-un birou nou în centrul Bucureștiului. Conceptul de design semnat de arhitectul Ana Maria Voinescu a recreat identitatea și atmosfera specifice studiourilor King, punând accent pe încurajarea spiritului creator și productivitate, care să le ofere angajaților libertatea de a crea și interacționa, dar și o sursă de inspirație.

Bubble Witch Saga 2

De-a lungul celor trei ani, King a lansat trei titluri produse exclusive ale echipelor din București – celebrul Bubble Witch Saga, primul titlu care a sincronizat complet platfomele Facebook și mobile, Gospo’s Great Adventure, un joc de tip casual cu elemente de puzzle la care a lucrat o singură echipă de prototipare de la studioul din București, proiectul fiind finalizat în doar 4 luni și Lords of Bucharest, ultimul titlu lansat, a cărui idee a luat naștere în doar 48 de ore în timpul unui Game Jam organizat de King în luna septembrie a anului trecut. În plus, studioul a contribuit activ la dezvoltarea hitului internațional, Candy Crush Saga.

King București lucrează în continuare atât la dezvoltarea de noi titluri proprii, cât și în colaborare cu toate celelalte studiouri King din lume, precum și la extinderea și optimizarea titlurilor deja existente.

Bubble Witch Saga

Bubble Witch Saga

To Top

Citește articolul precedent:
Europenii investesc mai mult în educație decât în divertisment

Adulții din Europa investesc în consumul de conținut educațional mai mult timp decât în jocuri pe mobil și mai multe...

Închide