aplicatii

Stumble Upon – o portiță către WWW pe dispozitivul Android

Dacă ai un gadget care rulează Android și te afli într-o zona cu WiFi, nu ai de ce să te plictisești. StumbleUpon.com este motorul de descoperire care ne-a ajutat să găsim chiar și cele mai ascunse colțuri ale internetului încă din 2001. Din moment ce se află și în Google Play, nu puteam să îi găsim un loc și pe AndroidLIVE.

StumbleUpon este cel mai ușor mod prin care poți descoperi lucruri noi și interesante online, targetate către interesele tale. Cu o simplă apăsare a butonului „Stumble”, aplicația îți dezvăluie un nou site, un video sau o imagine pe care utilizatorii care împărtășesc aceleași pasiuni cu tine le-au recomandat.

StumbleUpon

StumbleUpon

Dacă nu ai răbdare să îți setezi rubrica Interests, poti doar să tastezi un cuvânt în Explore Box și aplicația îți va recomanda nenumărate pagini pline de conținut relevant căutării tale. Cu StumbleUpon, nici nu trebuie să te împovărezi cu încă un cont nou, te poți conecta cu Facebook pentru a ajuta motorul de explorare să genereze rezultate în funcție de preferințele tale anterioare.

StumbleUpon se bazează foarte mult pe interacțiunea dintre oameni, folosește o filtrare colaborativă de algoritmi și recomandări ale utilizatorilor pentru a genera rezultate cât mai bune. Tocmai de aceea, se pune accentul foarte mult pe comunitate. Poți comenta, distribui conținut altor utilizatori de StumbleUpon și, firește, prietenilor prin rețelele de socializare.

StumbleUpon

Aplicația StumbleUpon este disponibilă pentru download gratuit în Google Play. Este compatibilă cu dispozitivele care rulează Android 2.0 sau variante mai recente și a fost actualizată cu numai câteva zile în urmă, pe 23 aprilie.

To Top

Citește articolul precedent:
Romania Android Logo
Android e lider în România

Piața echipamentelor mobile de telecomunicațiilor și a software-ului aferent a îmbogățit peste măsură companiile din industrie. Apple, Google, Samsung sau...

Închide